Utställning, grönan, kurs!

Dax för en liten uppdatering :)

I söndags var jag, mamma och syrran och kollade på utställningen på Sjulnäs.


Maria ställde Dero


Dero


Helena ställde Mira

Igår var jag, Freya, Jennie, Nils och Smoke ute på Grönan. Det var nå så sjukt bra väder, så nu har jag fått mig lite färg :D Och vattnet var faktiskt varmt :) Sen for vi hem till Jennie och Nils och bara surrade.


Freya på grönan


Smoke på grönan


Smoke svalkar av sig


Freya och Smoke myser


Freya tittar ut på vattnet

Sen efter middagen var det dags för mig, mamma, syrran, Freya och Lowiz att fara på kurs, nosen till nytta och nöje. Lowiz fick spåra blodspår och älgklöv (tror det hette så) för först gången. Det gick jättebra för henne och hon tyckte självklart att det var riktigt kul. När hon hittade klöven så gick hon så stolt med den i munnen :)
Freya fick också följa med. Hon skötte sig jättebra och hon ville nog också spåra :) Hon vart jätteintresserad av klöven och blodlukten. Vi grillade även lite korv och pinnbröd och fick vårat diplom :)


Ombytta roller. Belona på Akki :p


Lowiz, Torsten och Akki


Grillning :) Freya försöker sno lite korv tror jag :p


Freya blev 14 veckor igår ♥

Det blev ett långt inlägg nu. Men så blir det när man inte har skrivit på några dagar :p

10 maj 2010!

Igår var jag och kollade på utställningen på Grans med Cissi och Carro. Cissi ställde Meja, Maria ställde Cilla och Therese (tror hon heter så) ställde Nalle. Vi var även och kollade på får, lamm och kossor. Usch vad kossor är stora och äckliga :p haha! Men iallafall. Efter utställningen for jag och Carro hem till mig för att hämta Freya (jag saknade henne så mycket) sen for vi till Carro och åt Familjepizza och sen tog vi med oss hundarna och for till stallet. Freya fick för första gången träffa hästar och det gick jättebra. Hon vart så busig när Carro hade mockat färdigt i boxen och lagt in nytt spån :) Hon tyckte det var så kul att springa i boxen :p Efter att vi hade varit på stallet så for vi hem till Carro och såg hockey ett tag, sen körde dom hem mig. Usch så trött jag var när jag kom hem, och det var även Freya. Hon hade inte sovit mycket under den dagen. Hon låg mest och åt på Valles "skoben" :) Så vi somnade så fort vi la oss i sängen.


Maria & Xava´s Suprise Phandora "Cilla"


Xava´s suprise Phanter "Nalle"


Åsmous Filippa "Meja"


Kossan kliar sig


Valle och Freya, dom små busfröna


Freya har precis sprungit runt i boxen


Valle ville vara i min jacka och mysa


Här står vi och väntar medans Carro fyller på vatten till sin häst Indra


Världens finaste Freya <3
Igår var jag och kollade på utställningen på Grans med Cissi och Carro. Cissi ställde Meja, Maria ställde Cilla och Therese (tror hon heter så) ställde Nalle.

Spruta!

Idag var vi till Djurkliniken och tog 12 veckorssprutan på Freya. Hon skrek till lite men sen var allt bra igen :) Vi passade även på att väga henne. Dock så vet jag inte hur mycket hon vägde när vi hämtade hem henne, men nu vägde hon iallafall 2,2kg. Sen for vi till Djurmagazinet och köpte en boll i ett snöre som jag tänkte ha på valpkursen. Yvonne hade en sån leksak och Freya tyckte den var jätterolig. Så det var väl lika bra att köpa en sån :)


12 veckor


Visst är jag söt?

1 månad, 12 veckor!

Följde med mamma & Lowiz igår på Nosen till nytta och nöje kursen :) Vi startade med lite teori inne i lokalen och sedan åkte vi ut till skogen och lät hundarna en efter en få söka en leksak. Man ser verkligen att Lowiz älskar det. Första söket gick jättebra och hon hittade bollen snabbt, andra söket hade jag gått lite längre in i skogen och det tog lite längre att hitta bollen. Men tillslut hittade hon den. Hon är så duktig våran Lowiz :)
Medans vi var på kursen fick sofie ta hand om Freya, hon badade henne också :) Tack syster <3

Igår blev Freya 12 veckor och jag har alltså haft henne i 1 månad :) Idag blir det att fara till djurkliniken och ta 12 veckorssprutan :) Tog dock ingen ståbild igår men ska försöka ta en senare idag :)

Valpkurs!

Har varit på valpkursen med Freya idag :) Hon tycker det är så kul att vara med alla andra valparna.. Inte vill man väl lyssna på matte då :p hehe.. Sen for vi till Katta och där fick Freya och Indra busa gärnet :p Det var nästan aldrig någon lugn stund på 3 timmar :p Busfröna :) Vi var även över till hennes granne och kollade på kattungarna.. Åååh, dom var 3 veckor och sååå otroligt söta. Ni ska bara se mamman. Hon är helvit, långhårig och har ljusblå ögon.. Så otroligt vacker. Jag smälter för sånna katter. Tråkigt bara att inte jag får ta hem nån mer katt till Olle. Annars hade jag inte tvekat en enda sekund :) Men det var iallafall väldigt trevligt att hitta på nått med Katta :) Måste göras om :D Men nu ska jag ut med Freya för en pink och sen hoppa ner i sängen.. Vi hörs när vi hörs! Natti!


En "gammal" bild på jag, katta, stefan och hundarna :)