Utställning Sjulnäs

Idag har jag och mamma varit och kollat på utställningen i Sjulnäs. Freya och Mario fick följa med oss för första gången :) Dom skötte sig galant förutom att dom skällde lite dom första minutrarna. Men det var iaf jättebra socialträning för dom.
Efter utställningen fick vi stor främmande :) Marianne, Kicki, Anne-Lie, Maria, Ken och Malin med ca 10 hundar. Riktigt trevligt var det :)


Midnight Fantasy Ruby Red Princess "Freya" 5 månader


Midnight Fantasy Rain Man "Mario" 5 månader


Hon är så söt Whispering Valley EM´s Wallabee "Ella" snart 10 månader


Här sitter vi alla och fikar :)


Freya står fint :) <3

Stolt över Freya

Igår när jag var ute med Freya, testade jag att ha henne lös. Åh gu så duktig hon var. Gick hon för långt ifrån mig så harklade jag till och då stannade hon upp och kollade på mig. Så då kallade jag in henne och hon kom direkt. Ååh så glad jag blev. Jag har inte tränat henne nå med att vara lös och inte heller så mycket inkallning. Så jag är verkligen stolt över henne :D Det känns så kul att hon verkligen lyssnade på mig och att det gick så bra att ha henne lös :) Världens bästa Freya ♥

Internet!

Jag har inte kunnat skriva i bloggen på ett bra tag. Och det har varit för att vårat internet har varit helt fuckat. Man har kunnat vara inne på internet i kanske 10 minuter. Men nu verkar det fungera ordentligt. *Hoppas hoppas*
Så jag tänkte göra ett försök och skriva lite. Var ju ett bra tag sedan, har ju hänt en hel del.

Den 12 juni flög jag och älsklingen till Kreta där vi var en vecka (till den 19 juni). Vi hade 35+ varje dag. På måndagen for vi med bussen till Elafonissi, Kretas vackraste badstrand. Vattnet var riktigt fint. På vissa ställen var vattnet rosa.
På Tisdagen for vi till Knossos, ett 4000 år gammalt palats. Vi hade det riktigt varmt den dagen. Det var nästan för varmt. Men det var kul ändå. Jag är verkligen glad över att vi gjorde dom där sakerna under dom första dagarna. För sedan hade jag fått skavsår och stora blåsor på lilltårna, så det var svårt att gå. Resten av dagarna tog vi det bara lugnt, var ute på stan och kikade. Och på torsdagen gick vi ut på Splendid och tog nån cider och dansade.
Det hade varit ritkgti kul att ha en stegräknade med sig. För vi har gått nå så otroligt mycket. Fötterna har värkt så inni helsike. Men det har det varit värt :) Inte ska man bara sitta på hotellrummet och glo när man är uteomlands inte.
Tyvärr hittade jag mig inte så mycket att köpa. Var typ samma saker på alla affärer, så det var lite tråkigt. Men inte dog jag för det :p Jag köpte ett armband till lillasyster, en stor handduk till pappa och en fjäril som man hänger på väggen till mamma. Sen köpte jag mig ett par enkla flipflop eftersom att mina fötter svällde massor :/  Jag kunde inte ens ha mina finskor som jag hade tagit med mig :( Men men, jag köpte även en såndär fjäril till mig med som vi ska ha i lägenheten.
Det var riktigt härligt att vara på semester med min underbara älskling. Vi har haft det jättebra på Kreta/Platanias. Våran hotell hette Sunrise Village. Vi hade ett tvåvånings hotellrum med etage. 2 balkonger och 2 toaletter med badkar. Väldigt fint faktiskt. Jag skulle ändå kunna resa dit igen, fast då på ett annat ställa och kanske i 2 veckor. För 1 vecka gick nästan för snabbt. Tack för et toppenbra och underbar resa  älskling. Jag har haft det jättebra och jag fick massor med färg :D Det gillas. Olle fick också färg, eller röd blev han iallafall :) Han är så vacker min pojkvän (L)

Under onsdagen när vi var på Kreta så vaknade vi av att Olles telefon ringde. Det var från Pitebo. Olle hade fått lägenheten som han hade sökt :) Den ligger på andra sidan gatan, alltså på Djupviken. Efter samtalet så pratade vi om hur det skulle bli. Och vi kom fram till att vi skulle flytta ihop :) Så vi flyttar ihop den 1 september :) Det ska verkligen bli jättekul och jag ser fram emot det :) Det är en 3:a på 80 kvm, så det är naajs.

Jag har även börjat praktisera på Böle skola. Jag är resursperson i årskurs 1 och jag trivs jättebra :) Praktiken började den 1 juni och jag ska vara där till den 31 augusti. Så jag hoppas sedan att jag ska få fortsätta där :) Hade varit jättekul :) Jag har nu varit där i 1 månad och det känns så kul att komma dit varje dag då barnen blir så glada för att jag kommer dit :) Men nu eftersom att skolan är stängd så är jag på ett fritids brevid som heter Båtsman. Där ska jag vara tills skolan börjar om.

Freya hon växer så det knakar. Hon är världens bästa (L) Min lilla Freya. Hon och Mario blir 5 månader imorgon. Tänkt vad tiden går fort. Och snart ska dom få vara med på sin första utställning. Det kommer att bli i Luleå och Boden i augusti. Det ska bli spännande :) Jag kommer att vara så nervös. Men det kommer att bli jättekul :)
Nu ska jag gå och kramas med Freya. Jag måste även försöka ta en bild på henne. Så att ni får se så vacker hon är :)

Ha det så länge!