11 veckor

Grattis Midnight Fantasy R-kullen, hela 11 veckor idag :)





Idag har Freya fått bada. Hon luktar riktigt gott i det nya schampoot :) Jag klippte även klorna på henne, men det gick sådär.. Gnällspik.. Så mamma fick hjälpa mig.

Valpkursen börjar ikväll :)

Espree Berry Delight Schampo

Var till Djurmagazinet tidigare idag och köpte ett schampoo till Freya. Det fick bli "Espree Berry Delight Schampo". Det luktar riktigt gott faktiskt, hoppas bara att det luktar lika gott på Freya som i flaskan :) Det är tyvärr ett rätt dyrt schampoo enligt mig, men det ska tydligen vara väldigt drygt. Så jag hoppas verkligen att det ska lukta gott på henne :) Blir att bada hon idag, imorgon eller på onsdag. Hon har blivit rätt skitig, också måste hon ju få vara lite fin på onsdag när valpkursen börjar :)



Freya 10 veckor!

Igår blev ju Freya 10 veckor så jag tänkte lägga upp en ståbild så ni får se :)



Tiden går fort!

Tänk, idag har jag haft min lilla skrutt i 2 veckor och idag blir hon även 10 veckor.. 10 veckor?? Redan?? Gu så fort det går. Man hinner ju nästan inte med. Och nästa onsdag börjar valpkursen. Nu började det pirra i magen också :p Men det ska bli så kul att få gå denna kurs :)

I lördags hade vi besök av Maria Johansson (http://xavas.dinstudio.se) på dagen och senare vid middagstid kom Freyas uppfödare Marianne och Ralph Brännström (http://www.midnightfantasy.se) Riktigt kul att ni kom förbi :)

Hoppas ni alla har det bra. Med mig är det sådär. Jag har världens hosta, det irriterar i halsen hela tiden. Blev ju kanske inte så mycket bättre av att jag var hos frissan igår och färgade håret :/ Men jag blev supernöjd med färgen :) Såhär blev det..


Såhär ser det ut om jag har det nedsläppt som vanligt.


Men om jag sätter upp det på något sätt så kommer slingorna fram :)


Mattes lilla tjej


Gäääsp :)

2010.04.16

Godmorgon!
Har varit vaken sedan 07, skönt att lillan sov lite längre idag. Hon blev sååå trött efter buset med Valle igårkväll :) Oj vad dom sprang.. Och snabba är dom små :p (för er som inte vet så är valle en chihuahua). Det var trevligt att ni kom på besok, Carro, Magnus, Åsa och Valle :)

Under dagen igår var jag och Freya hos Jennie. Vi fikade och surrade på :) Trevligt :) Freya hittade även Smokes (Rottweiler) "lilla" ben som hon lånade lite :p


Freya & Valle


Freya ville visa hur stark hon var :) (det där är schäfrarnas leksak och den väger minst lika mycket som halva hon, om inte mer :p) Det var allt lite vingligt :p


Det "lilla" benet som Freya lånade :) Den var minst dubbelt så stor som hon :p

Jag måste ju visa några bilder på bästisarna :) Dom är så söta tillsammans ♥


Freya & Lily


Så mysigt. Lilys svans som täcke :)


Snyggingarna


Sååå söt man kan vara

Badat!

Katta, Stefan och deras Border Collie/Australian Shepherd valp kom på besök idag :) Dom ville komma och kolla på lilla Freya. Sen fick Freya träffa Indra, oj vad dom sprang. Freya la sig så mycket i det blöta smutsgräset så det var bara att bada henne när vi kom in. Det gick då så bra :) Men att föna henne gick mindre bra. Hon skrek och ville inte alls vara med. Men hon blev då torr tillslut :) Nu är pälsen sååå mjuk och go och hon lukar riktigt gott :)
Nu ska jag ut med Freya en sista runda, sen ska vi sova :) Natti Natti!


Jag, Freya, Indra, Katta & Stefan


Freya & Indra :)


Bada lilla smuts-Freya :)


Freya 9 veckor

Burträning!

Hallå!
Idag fick jag sova rätt länge. Steg upp 07.00 för att lägga maten i blöt sen la jag mig i sängen och sov 1 timme till, gav Freya maten, ut för en pink och sen sova igen :D Så vi steg upp vid 11. Riktigt härligt faktiskt. Men nog f*n är jag trött för det. Blir nog att stiga upp vid 06-07 imorgon. Så får jag ju även en längre dag :)

Igår burtränade jag Freya lite. Hon gnäller/skriker ju direkt jag lägger ner henne i buren och går därifrån. Det gör hon även om någon annan håller i henne och jag går iväg. Så det ska jag träna bort. Men iallafall, tillbaka till burträningen. Hon gnällde till en början, men jag sket i henne och berömde henne när hon blev tyst. Tillslut vart hon helt tyst och la sig ner. Hon forstod nog att det inte var någon ide att gnälla. Burtränar hon just nu. La dit henne medans hon sov och hon sover då fortfarande :)

Idag fick jag hem ett brev från Hundvis.se. Jag & Freya har kommit med i valpkursen som startar den 28 april kl:18.00. Det ska verkligen bli jättekul och spännande. Jag längtar :) Hoppas bara att Katta & Indra också har kommit med :) Ska höra med henne sen. Kursen kommer sen att vara varje tisdag fram tills den 22 juni.



Bästa vänner!

Det går jättebra med Freya, hon sover från ca 23.30 till ca 05-06 tiden på morgonen, äter dock inte alla måltider, men så kan det ju vara ibörjan :) Hon är allt en liten "mammas flicka" :p
Måste ju bara visa er en bild på Lily och Freya :) Lily är som en mamma till henne. Dom är så söta tillsammans, bästa vännerna <3


Freya & Lily i soffan


Buuus



Första natten!

Igår bar det av till Skellefteå för att hämta Freya. När vi kom fram gosade vi lite med alla hundarna, sen bjöds det på kladdkaka och grädde med påskmust. Gott :) Sedan satte sig grabbarna, dvs Olle, pappa och Ralph och såg hockey medans vi andra pratade och tog en massa kort och jag fick skriva en massa autografer :p Ja det var några papper att fylla i.

Sen var det dax att fara hem. Bildfärden hem gick jättebra, hon började gnälla lite när vi närmade oss piteå, så vi stannade för en pink på OKQ8 medans mamma skulle in och köpa nå. Väl hemma så fick hon gå runt och lukta, sen fick hon träffa våra andra hundar, en och en. Det gick då bra.

Första natten har gått bra. Hon sov från ca. 00.00-05.00, men jag var för seg när hon vaknade så hon bajsade inne. Menmen, sånt händer, hon är ju bara 8 veckor min lilla tjej.
Just nu ligger hon här brevid mig och sover. Så mysigt.

Tack Marianne och Ralph Brännström "Kennel Midnight Fantasy" för att jag fick köpa Freya av er. Det är jag så glad över :)


Freya 8 veckor


Momme och Freya


Mamma och Freya


♥ ♥

2 dagar kvar..

Idag blev det storstädning av rummet. Orkade egentligen inte, men det var ett måste. Jag mår inte sådär jättebra (är förkyld), men jag klarade iallafall av att städa :) Så nu är det gjort. Nu är jag fullt redo att ta hem Freya :) På onsdag gäller det :D Vad jag längtar.. Imorgon ska valparna till veterinären och besiktas.


Lilla Freya 4 veckor <3

3 dagar kvar!

Här är Freya och Myrrah ute och busar i snön. Så söta små troll :)
Nu är det bara 3 dagar kvar tills jag hämtar hem henne. Jag längtar såå mycket :)


Freya (uppe till vänster) & Myrrah (nere till höger)

1 april 2010

Fick en 7 veckorsbild på Freya idag ♥ Väntar bara på att få en ståbild på henne. Får väl se om jag orkar vara vaken nå mer. Är rätt trött nu. Men annars får jag väl se bilden när jag har vaknat :) Blir ju att fara på utställning imorgon. Mamma ska ställa våran älskade Lowiz ♥ Nä, det blir nog sängen nu. Natti!


Aaaw, hon är ju så söt ♥ 6 dagar kvar tills jag hämtar henne. Min älskade princess Freya :)