Solen skiner!

Vilka härliga dagar vi har haft :) Solen har varit framme och det har varit riktigt varmt och skönt. Bortsett från i lördags då vi hade tromber i Piteå. Huvva vad det blåste då.. Men nu till något helt annat!

Vi har varit på årets första inoff. utställning :) Den hölls i Älvsbyn. När vi kom dit på morgonen så var det kanske 7 hundar på hela stället. Oj vad vi fick oss ett gott skratt. Vi tänkte: Men gu, vars har vi kommit. Är det bara dom här hundarna? :o Men som tur var så kom det fler :p Vi fick ett väldigt blandat väder. Blåsigt, soligt, regnigt, soligt, regnigt osv. Som tur var så var det uppehåll när vi skulle in i ringen :)
Jag och Freya mötte 2 andra papillontikar i ringen och Freya var finast utav dom alla. Hon fick HP och BIR :) Så det var bara att sitta och vänta på att BIS ringen skulle börja. Freya var superduktig hela tiden, hon gick så fint som jag ville näst intill hela tiden :) Och stod jättefint gjorde hon :) Men tyvärr så åkte hon ut i 3:e eller 4:e gallringen inne i BIS ringen :/ Synd, det var sååå nära att vi skulle komma med. Meen, det kommer ju mer utställningar ;D
Jag är då så nöjd över Freya, hon var så duktig hela dagen. Och tala om det, vi hade 2 små trötta pappisar när vi for hem. Det var svårt för dom att hålla upp ögonen :p

Egentligen skulle vi ha farit på en inoff.utställning i Boden idag. Men vi hoppar över den för att mamma och pappa har så mycket annat att göra hemma. Det kommer ju mer utställningar :) Blir ju att ställa ut Freya nu i Juli i Sjulnäs. Så det blir att träna för fulla muggar nu eftersom att det är hennes/våran första riktiga utställning. Spännande :)

Tänkte bjussa på en fin vinterbild på Freya :)

Här är vi ute och går på isen (Fårön). Hon älskar verkligen att få springa omkring där :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0